La granja
Granja el Prat va ser fundada l'any 1980 per tres famílies del Vallès, vuit anys més tard, va obtenir el títol; "d’Explotació sanejada per produir llet certificada". S'inicià així, a l'any 1990 la comercialització de llet certificada i pasteuritzada amb el nom de: GRANJA EL PRAT.
Al cap de dos anys, gràcies a l'experiència i dedicació dels fundadors de l'empresa, l'activitat de l'explotació es va encaminar cap a l'elaboració i comercialització de productes artesans, derivats de la llet de les nostres vaques; iogurts, formatge fresc, mató, flams,...
Avui en dia, munyim unes 150 vaques i és gràcies a elles que seguim elaborant els nostres productes; combinant la tradició dels nostres mestres artesans i els sistemes més moderns en aspectes de control de qualitat.
El nostre principal objectiu, és que els nostres clients pugueu gaudir a la vostra taula d'un producte artesà de màxima qualitat, sense conservants ni additius. On la proximitat i el respecte per la matèria primera són aspectes essencials per la filosofia i la forma de fer de la nostre petita empresa.
I com ens assegurem de poder oferir la millor qualitat possible? Bé, doncs som nosaltres mateixos qui ens encarreguem de tot el procés; des de l’alimentació de les vaques, el seu màxim benestar, les munyides, l’elaboració, l’envasatge, i, la distribució fins arribar a la seva taula.
Per aquests motius, et podem garantir la total seguretat de consumir els nostres productes.
T'hi podràs resistir?